اي كيكة معتمده عندك بس شرط ما تكون سائله زي عجينة الكيك الاسفنجي
و الافضل كيك جاهز و انت تحضري بالبيت عشان دايما بيكون بعد
الخلط جامد شوي عشان التفاح ما ينزل تحت
تفاح حسب حجم الصينيه
جوز مفروم و قرفه حسب الرغبه <<<انا ما حطيت هذة المره بس معهم اطيب
للتقديم
اي صوص بترغيبه...شوكولاته او توفي او نسكافه او حليب مكثف محلى
انا خلطت حليب مكثف محلى مع شوية نسكافه محلول بالماء و الطعم يم يم يم
الطريقه
بعد تحضير الكيكه نضعها في صينيه مدهونه بس شرط يوصل
الخليط الى اقل من نصف القالب
ليه؟ عشان اذا انتفخت الكيكه مش هيبين منظر التفاح
نقشر التفاح و يزال منه البزر و يقطع من النصف ثم بشوكه نعمل هذا الشكل
و يفضل ان ان نضع قليل من عصير الليمون على التفاح حتى لا يسود
و نصف التفاح بهذا الشكل
ثم يخبز في الفرن حتى تنضج الكيكه
بعد خروجها تدهن مربى مشمش مخلوط ماء و مسخن على الغاز وندهن وجه الكيكه عشان اللمعه
انا دهنت شوية حليب مكثف ما كان عندي مربى مشمش
ثم تقطع و تقدم مع الصوص
وبالف هنا وشفا